Фирмено представяне

 

Фирмата “Джи Ес Пи” ЕООД започва дейността си през 2011г., с малък на брой персонал от добре подбрани професионалисти в областта на мебелното производство. Цеха за производство на мебели се намира в промишлената зона на кв. Дружба 2 в гр. София.

Фирмата е производител на мебели за жилищни и обществени пространства.

Предлагаме пълен цикъл на производство, от идейния проект до качествения завършек на възложения ни от вас обект. Към настоящия момент, в нашия екип работят добре обучени кадри в България и чужбина.

Разполагаме с висококачествена професионална производствена техника от Германия, която усъвършенстваме периодично с цел покачване качеството на продукцията и затврдяване фирмените позиции на пазара. Благодарение на динамичното развитие на организацията, същата участва в проект по европейска програма “Енергийна ефективност”.

 

Нашата БИЗНЕС ФИЛОСОФИЯ

Човешката продуктивност, удобство, организация на работата, условия на почивка и в крайна сметка качеството ни на живот зависят от ефективното и правилно решаване на пространствените задачи в интериора.

Основната ни бизнес философия при проектиране на пространството е да  Повишим Качеството на Живот. Качеството на живот в едно пространство е резултат от пълноценното използване на наличната площ и ефективно разположение на функционалните зони.

По време на световна финансова и икономическа криза полагаме усилия успешно да балансираме съотношението цена-качество на нашата продукция.

Качествените материали, ергономичните мебели и правилното съчетаване на останалите аксесоари допълващи обзавеждането са съобразени с високите изисквания на клиенти от частен и корпоративен характер.